Produkter for grønn kokosnøtt (5)

Kokosflak - HoReCa

Kokosflak - HoReCa

I matlaging brukes kokosflak hovedsakelig i konfektbransjen. Det tilsettes forskjellige kaker, søte boller og bakverk, både som en delikat duftende fylling og som en deilig dekorasjon for det ferdige produktet. Kokosflak brukes også i belegget av sjokoladegodteri, energibarer, iskremglasur, kjeks, sprø småkaker, müsli, godteri og mange andre desserter. Bruk til Desserter, bakverk, småkaker, alle bakeriprodukter, sauser, kjøtt- og fiskeretter. Smak Delikat, søt med en kokoslukt Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 5,0 Fett (g / 100g)… 50 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)…520
Blanding 'Egg-erstatning'

Blanding 'Egg-erstatning'

Blandingen erstatter helt eggenes tykningsegenskaper ved baking. Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med varemerket "Kryssede Korn". Dette varemerket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land. Vekt: 300 g
Kakaobønner - naturlige

Kakaobønner - naturlige

Naturlige økologiske rå kakaobønner Netto vekt: 100 g Energiverdi per 100 g: 565 kcal Holdbarhet: 18 måneder
FORBEREDTE DESSERTBLANDINGER - Kokos Mugcake Pulver for baking

FORBEREDTE DESSERTBLANDINGER - Kokos Mugcake Pulver for baking

Kokos Mugcake er et pulver for å bake sunne muffins i mikrobølgeovnen med smak av kokos og vanilje. Sukkerfri, glutenfri. En kilde til protein og kostfiber. Den inneholder prebiotika. Deilig og smakfull kake med balanserte ingredienser på 5 minutter. Enkel og rask å lage. Ingen ovn, ingen blender, ingen ekstra redskaper. En sunn dessert. Passer for ernæring og dietter. Rik på proteiner, sunne karbohydrater og kostfiber - ideell til frokost eller som snack. Ingen sukrose, glukose, fruktose eller andre tilsatte sukkerarter. For å bake en cupcake trenger du en stor kopp, gaffel, mikrobølgeovn, egg, kefir eller yoghurt, og Mugcake-pulver. Matlagingsinstruksjoner: visp ett egg med en gaffel i en stor kopp, tilsett 60-80 g kefir eller yoghurt. Rør, tilsett 2 flate spiseskjeer av Mugcake-pulveret. Bak i mikrobølgeovnen i 2-3 minutter. Avkjøl litt, ta ut av koppen, skjær i biter og spis med yoghurt, syltetøy, nøttemasse, osv. Nettovekt, kg: 0,164 Bruttovekt, kg: 0,164 Dimensjoner (D * B * H), cm: 5 * 12 * 16 Pakke: bruttovekt: 4,94 Dimensjoner (D * B * H), cm: 28 * 20 * 30 Antall stykker (kg) per pall: 2400 Antall bokser per pall: 80
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30